woensdag 4 juli 2012

Nieuwe blogOp deze nieuwe blog wil ik jullie kennis laten maken met onze Boelschuur, een gezellige kringloopwinkel, die wij 6 jaar geleden hebben geopend op de haven van Urk. Om onze spullen, die elke week worden aangevuld, aan een breder publiek te kunnen laten zien, zet ik de leukste spulletjes op deze blog. Ik hoop dat er iets voor jullie bijzit. Groetjes Alie

4 opmerkingen:

 1. Dat vind ik nog eens een goed idee, Alie! Fijn struinen bij de kringloop online. Ik ga je volgen hoor! En alvast veel succes.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi alie,

  Ik las je reactie op mijn blog.Ben gelijk gaan kijken bij je.Ik meld me graag aan hoor.Ben dol op kringlopen!!wanneer ga je er spulletjes opzetten??
  Lieve groet Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi!

  leuk dat je nog een blog erbij bent gestart, ben benieuwd naar de mooie aanwinsten! zag dat je een steenmal hebt staan? precies zo 1 als Gea van G Style,met metaal?? heb je die nog? ik woon in Almere dus Urk is niet zo ver bij mij vandaan, dan heb ik een goede reden om eens bij je langs te komen hahaha... laat je het even weten?

  liefs, Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik nergens een duidelijk adres? 'Op de haven van Urk' dat zegt mij als in inwoner van Zaandam niet zoveel... Kunt u dat ergens plaatsen?

  Hartelijk dank!
  AK

  BeantwoordenVerwijderen